Offerte houten kozijnen

Houtenkozijnen.net is een collectief van kwalitatieve houten kozijn fabrikanten en leveranciers. Het doel van deze website is eenvoudig, zoveel mogelijk goede informatie verstrekken over houten kozijnen. Denk hierbij aan prijs en productinfo, toepassingen, voor en nadelen. Ook is het mogelijk om een offerte voor houten kozijnen aan te vragen. Deze offerteaanvraag sturen wij dan door naar de desbetreffende leverancier(s) in uw woonplaats of regio. Deze sturen u vervolgens gratis en vrijblijvend een passende offerte op maat toe. Let erop dat u uw aanvraag volledig invult, enkel volledige offerteaanvragen kunnen wij in behandeling nemen. Op basis van deze offertes kunt u al dan niet besluiten de opdracht door een van deze bedrijven uit te laten voeren.

 

Offerte voor kozijnen aanvragen

Uw privacy en persoonlijke gegevens

Om u in staat te stellen een offerte aan te kunnen vragen bij onze partnerbedrijven is het noodzakelijk dat u een aantal persoonsgegevens invoert. Deze gegevens gaan in de meeste gevallen niet verder dan uw basis NAW-gegevens en informatie benodigd voor de partnerbedrijven om tot een goede offerte te kunnen komen.

Wij sturen de offerteaanvragen per email door naar onze partnerbedrijven. Zij zijn contractueel gebonden uw gegevens uitsluitend te gebruiken om een offerteaanvraag op te stellen en daar contact met u over op te nemen. Wij nemen uw privacy serieus.