Op maat gemaakte houten kozijnen

A d v e r t e n t i e


Op maat gemaakte houten kozijnen

Indien u te maken krijgt met niet standaard formaten, dan kunt u uw kozijnen op maat laten maken. Dit kan bijvoorbeeld noodzakelijk zijn indien u bestaande kozijnen wilt laten vervangen met een niet gangbare maatvoering. Bij oudere woningen kan het voorkomen dat het te vervangen kozijn niet helemaal recht is. Het nieuwe kozijn zal dan precies zo nagemaakt moeten worden, inclusief afwijking. Dit kan alleen indien u de kozijnen op maat laat maken.

Via houtenkozijnen.net kunt u ook offertes aanvragen voor houten kozijnen op maat. In de meeste gevallen zullen onze leveranciers u een offerte toesturen van een klant en klaar kozijn in het gewenst formaat. U heeft daarbij de keuze uit wel of niet in de grondverf, en wel of geen hang- en sluitwerk.

Let op: Goed afmeten is belangrijk

Het opmeten van kozijnen

Het opmeten van kozijnen

Indien u kozijnen op maat laat maken is logischerwijs erg belangrijk dat u de maten juist opmeet. Gebruik hiervoor een rolmaat die lang genoeg is om de lengte van het kozijn in 1 keer op te meten. Hiermee voorkomt u onnauwkeurigheden. Meet alle zijden minstens 2 keer op om fouten te voorkomen, (het liefst 3x) en meet altijd de raamopening aan de buitenkant van de woning.

Om de breedte van het kozijn te bepalen meet u 1x de onderkant van het kozijn, 1x het midden en 1 keer de bovenkant. Vervolgens neemt u de kleinste waarde van de 3 metingen. Hetzelfde doet u voor de lengte van het kozijn.

Indien u niet zeker bent van de maatvoering laat de kozijnen dan door de leverancier / installateur zelf opmeten. U loopt dan niet het risico dat door uw fout een niet passend kozijn geleverd wordt!A d v e r t e n t i e

Gratis meerdere houten kozijnen offertes

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan voor uw houten kozijnen!

Offertes Aanvragen