Ervaringen

A d v e r t e n t i e


Ik vind jullie website superhandig!

Peter 14-3

Helaas ging het offerte-aanvragen niet helemaal goed. Het duurde een week voordat we de eerste offertes in huis hadden. Bij navraag bleek dat het niet helemaal goed gegaan was en dat ons e-mail adres niet klopte. Jammer dat het zolang heeft moeten duren voordat we hierover bericht kregen, zoiets moet toch eerder ontdekt kunnen worden. We hadden namelijk erg veel haast bij de aanvraag. Over de ontvangen offertes zijn we tevreden, tot nu toe de scherpste prijs die we gezien hebben.

J. Vertraten - Assen 11-3

Wij zijn zeer tevreden. Alle vier de leveranciers hebben ons goed geïnformeerd en uiteindelijk hebben we besloten twee kozijnenleveranciers langs laten komen. Met deze twee zijn nog steeds in overleg aangezien het bij ons om een complete renovatie gaat inclusief schuifpuien en dakkapel. Maar tot nu toe zijn we zeer tevreden.

Familie de Winter - Echt - 10-3

Zoals beloofd mijn recensie. Ik ben tevreden met jullie dienst en de kwaliteit van de aanvragen. Telefonisch ben ik goed geïnformeerd, ookal zat er wel verschil in kennis tussen de leveranciers. Maar dat zal bij alles zo zijn. Bedankt voor jullie dienst en handige website , mvg J. Verstijd.

J.F. Verstijd- Maastricht 9-3

Is me prima bevallen, ik had al binnen enkele dagen de offertes in huis

Esther - Apeldoorn 20-12

Helemaal goed, ik heb de offertes huis :)

Erik Beerens 1-12

In eerste instantie minder goed bevallen aangezien het eeen week stil bleef. Bleek dat mijn aanvraag niet goed was doorgestuurd, nadat ik dit had gemed uiteindelijk goed gekomen bedankt.

Mw. Hendriksen- Amersfoort 23-11

Geen massa’s offertes en belletjes, uiteindelijk 4 leveranciers die contact opnamen. Nog geen keuze gemaakt maar een prima beeld gekregen van de te verwachte kosten. Deze zomer verwachten we het hele huis van nieuwe kozijnen te voorzien. De dinerbon hebben wij ontvangen!

Elke Boomsma - Friesland - 22-10

Dank voor de offerteaanvragen, ik ben tevreden met jullie dienst. Als tip: misschien is het een idee om op jullie website te vermelden dat het een vrijblijvende service is. In eerste instantie kon ik dit niet direct ontdekken en was de reden dat ik in eerste instantie geen offertes heb aangevraagd!

E. Smith - Amsterdam 22-10

Minder tevreden. Kosten hoger waren dan op de ofrte. Niet veel maar vind ik dat dit niet juist is

Edit redactie: We hebben na overleg begrepen dat het probleem is opgelost. Leverancier kwam bij het opmeten van de kozijnen er achter dat er sprake was van meerwerk. Dit kan de prijs beïnvloeden. Offertes via houtenkozijnen.net zijn vrijblijvend, u kunt dus altijd weigeren.

Fam. Appelboom - Winterswijk 3-6

Binnen en dag 3 offertes in huis, binnen een maand een nieuwe schuifpui geplaatst inclusief kozijnen. Schuifpui jad naderhand problemen met openen, helemaal kosteloos en snel is de deurhendel vervangen.

A. Yildiz - Den Haag - 16-7

W

Al offertes aangevraagd?

Wilt u een houten deurkozijn laten plaatsen, vraag dan altijd offertes aan bij verschillende vakmannen bij u in de buurt. Door meerdere offertes aan te vragen en te vergelijken bespaart u veel geld. Gebruik hiervoor het offerteformulier. Wij sturen u gratis en vrijblijvend 5 offertes van leveranciers uit uw woonplaats of gemeente.