Houten binnenderukozijn vervangen
Wat kost een houten binnendeurkozijn vervangen?

Om u een idee te geven van de kosten die u mag verwachten voor het vervangen van een houten deurkozijn door een nieuw binnendeurkozijn hebben we een aantal voorbeeld prijsvoorbeelden gemaakt. Zo krijgt u een idee van de kosten die u kunt verwachten. Onderstaande tabellen geven u een volledig en reëel beeld van de prijs die u betaald voor de aanschaf inclusief vakkundige montage.

1: Kosten houten binnen deur kozijn vervangen (inmetsel)

In deze situatie gaan we uit van de kosten van nieuwe houten kozijnen, zonder FSC keurmerk. De kozijnprofielen worden door de leverancier geleverd in witte grondverf en met sponning. De binnendeur kozijnen worden voor het metselen gesteld en bevestigd met ankers. In deze situatie zijn we uitgegaan van meranti kozijnen, gevingerlasd en gelamineerd. Bij onderstaande kosten zijn het stellen van de deurkozijnen, het bevestigen van de kozijnen met kozijnankers en de stellaten inbegrepen. Kosten zijn exclusief hang en sluitwerk, en overig beslag.

Voor een exacte prijsopgave gebruikt u het offerteformulier.

WerkzaamheidWanddikte DetailsPrijs incl btw
Enkel hardhouten deurkozijn vervangen, inmetselkozijn stomp of opdek, wit gegrond7 cmVaste bovendorpel€215
12 cmVaste bovendorpel met bovenlicht€280
Dubbel hardhouten deurkozijn vervangen, inmetselkozijn stomp of opdek, wit gegrond7cmVaste bovendorpel€245
12 cmVaste bovendorpel met bovenlicht€250

2: Kosten houten binnen deur kozijn vervangen (montagekozijn)

In deze situatie gaan we uit van het vervangen van een houten binnendeurkozijn voorzien van grondverf of lak door de leverancier met FSC keurmerk. Materiaal van het binnendeurkozijn is grenen, eucalyptus, meranti of beuken, gelamineerd en gevingerlast. Onderstaande kosten zijn inclusief het stellen, pluggen, schroeven en ander bevestigingsmateriaal. De prijzen zijn exclusief beslag en deurkrukken.

Voor een exacte prijsopgave gebruikt u het offerteformulier.

WerkzaamheidDetailsWandiktePrijs incl btw
Houten montagekozijn aanbrengen, opdek, dubbel binnendeurkozijn met vaste bovendorpel, deurhoogte 2.315 mmMeranti FSC7 cm€380
Meranti geen FSC7 cm€340
Grenen FSC7 cm€290
Grenen geen FSC7 cm€280
Eucalyptus FSC7 cm€314
Eucalyptus geen FSC7 cm€307
Beuken 7 cm€314

 

3: Kosten houten binnendeur kozijn vervangen schuifdeur / schuifpui

In deze situatie gaan we uit van het vervangen van een houten binnendeurkozijn bestemd voor een (inpandige) schuifdeur / schuifpui. De schuifpui is gemaakt van hout. De kosten zijn dus inclusief de schuifpui / schuifdeur, installatie en deurslot.

WerkzaamheidAfmeting kozijnPrijs incl btw
Houten schuifdeur binnenkozijn met schuifdeur vervangen2.200 x 2.400 mm€1737
2.200 x 2.600 mm€1962
2.050 x 2.400 mm€1702
2.050 x 2.400 mm€1922

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief btw en inclusief montage. De prijzen geven een idee van wat u kunt verwachten bij de aankoop van een nieuwe binnendeurkozijn. Wilt u een exacte prijsopgaaf gebruik dan ons offerteformulier.

Gratis meerdere houten kozijnen offertes

Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan voor uw houten binnendeur kozijnen!

Offertes Aanvragen